Składniki:
Ciasto pierogowe | |
mąka tortowa | 70 dag |
woda | 250 ml |
jajko | 2 |
sól | 2 szczypty |
Farsz: | |
mieso z dzika | 40 dag |
słonina | 25 dag |
Kolendra cała Prymat | 1 szczypta |
Majeranek suszony Prymat | 2 szczypty |
sól do smaku |
Ciasto pierogowe | |
mąka tortowa | 70 dag |
woda | 250 ml |
jajko | 2 |
sól | 2 szczypty |
Farsz: | |
mieso z dzika | 40 dag |
słonina | 25 dag |
Kolendra cała Prymat | 1 szczypta |
Majeranek suszony Prymat | 2 szczypty |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: