Składniki:
pomidor | 1 kg |
papryka czerwona | 1,5 kg |
bakłażan | 0,5 kg |
sól do smaku | |
cukier | 2 łyżeczki |
cebula biała | 2 |
czosnek ząbki | 6 |
marchewka | 80 dag |
papryczki chili | 2 |
oliwa | 50 ml |
ocet | 4 łyżki |
oliwa | 30 pikantna |
pomidor | 1 kg |
papryka czerwona | 1,5 kg |
bakłażan | 0,5 kg |
sól do smaku | |
cukier | 2 łyżeczki |
cebula biała | 2 |
czosnek ząbki | 6 |
marchewka | 80 dag |
papryczki chili | 2 |
oliwa | 50 ml |
ocet | 4 łyżki |
oliwa | 30 pikantna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: