Przepis i sposób przygotowania na: Pierniczki KATARZYNKI tradycyjne
Kroki postępowania
Wystudzić na kratce.
miód | 150 ml płynny |
jajko | 1 |
cukier puder | 100 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 łyżeczka |
melasa | 50 ml |
śmietana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 300 g |
mąka pełnoziarnista | 50 g pszenna |
mąka | 50 g żytnia |
smalec | 50 g |
maka do podsypywania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: