Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczyka

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
serek almette 1 łyżka
ketchup 1 łyżka
awokado 1 szt
korniszony 3 szt
Pieprz biały mielony Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczyka

Tuńczyka wyciągamy z puszki i lekko odsączamy na sicie. Dodajemy ketchup i serek śniadaniowy. Miksujemy. Awokado obieramy i kroimy , następnie drobno siekamy. To samo robimy z ogórkami. Składniki mieszamy z sobą . Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Pastę chłodzimy i podajemy do pieczywa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 05.01.2014 12:27
uwielbiam takie pasty, ale takiej wersji jeszcze nie jadłam :]
Mira85 05.01.2014 10:54
super na kanapkę
kriko 05.01.2014 09:29
ciekawy przepis
Anna133 05.01.2014 08:58
też robiłam wczoraj ,ale ta sie pysznie zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak