Przepis i sposób przygotowania na: Pory zapiekane z parówkami.
Kroki postępowania
Pory smażyć na maśle 3 min ,dodać pieczarki, jabłko i smażyć 5 minut.
Można podawać ,jeśli nie starczy sama zapiekanka, z grzankami z razowego chleba.
Por duży | 2 szt |
pieczarki | 40 dag |
jabłko kwaśne | 1 szt |
parówki | 5 szt |
masło | 3 łyżki |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 125 ml |
ser ementaler | 5 dag |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól, pieprz | |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: