Przepis i sposób przygotowania na: krupnik żołądkowy
- dołożyć pokrojoną w kostkę włoszczyznę,ziemniaki,wsypać kaszę
- gotować z 25 minut na małym gazie
- na koniec dołożyć kucharka,pieprz mielony
- można dodać śmietanę do talerza
- SMACZNEGO
żołądki drobiowe | 1 kg |
woda | 4 litry |
włoszczyzna | 1 pęczek |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
ziemniaki | 4 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 sztuk |
kasza | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: