Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 2 sztuki
przyprawa do potraw Kucharek
Sól czosnkowa jodowana Prymat
majeranek
pieprz
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka w panierce

żeberka kroję w paski, gotuję w kostce bulionowej może być warzywna lub rosołowa, gotuję do momentu aby można było wyjąć kości. następnie przyprawiam, obtaczam w jajku i bułce i podsmażam aż się zrumienią, potrawa palce lizać polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak