Składniki:
papryka | 6 szt |
orzechy włoskie | 15 dag |
marynowane grzybki (posiekane) | 4 łyzki |
natka z pietruszki (posiekana) | 2 łyzki |
majonez | 100 ml |
śmietana | 2 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
papryka | 6 szt |
orzechy włoskie | 15 dag |
marynowane grzybki (posiekane) | 4 łyzki |
natka z pietruszki (posiekana) | 2 łyzki |
majonez | 100 ml |
śmietana | 2 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: