Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z piersi kurczaka, czerwonej fasoli i marynowanych pieczarek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1,5
majonez 8-10 łyżek
bulion warzywny 2 litry
pieczarki marynowane 1 słoik
fasola 1 puszka
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z piersi kurczaka, czerwonej fasoli i marynowanych pieczarek

1. Piersi ugotuj w bulionie. Wystudź i pokrój w kostkę.
2. Pokrojoną pierś przełóż do miski, dodaj odcedzoną fasolę.
3. Pieczarki odcedź i pokrój w plastry. Dodaj razem z majonezem i pieprzem do reszty składników i wymieszaj.

Idealna propozycja na sałatkę dla niespodziewanych gości!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 29.01.2014 17:18
taka moge zjesc salatke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak