Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z kalarepą i ogórkiem kiszonym

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
kalarepa 1/2 szt
ogórki kiszone 3 szt
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z kalarepą i ogórkiem kiszonym

Kapustę pekińską oczyścić i poszatkować. Ogórki i kalarepę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wymieszać wszystkie składniki. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do obiadu.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.02.2014 00:33
smaczny dodatek do obiadu
Adamorek 03.02.2014 13:48
pyszna suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak