Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona jajecznica z salami i papryką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
papryka pare kawałków
sól
pieprz
salami 3 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona jajecznica z salami i papryką

Jajka wybełtałam z solą i pieprzem.
Do foremek włożyłam po plasterku salami, włożyłam kawałki papryki i wylałam jajka.
Zapiekam w 200 stopniach do momentu ścięcia jajek.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 06.12.2014 10:30
super odmiana na jajecznicę
Janina 12.02.2014 08:19
Dobry pomysł;)
ada.la 12.02.2014 08:13
fajne danie
Noruas 11.02.2014 21:40
ciekawy pomysł ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak