Przepis i sposób przygotowania na: Sos do domowego hamburgera
Czosnek też drobno siekamy.
W misce łączymy musztardy, majonez i sok z cytryny.
Dodajemy pokrojone ogórki, czosnek i liście selera.
Mieszamy dokładnie.
Smarujemy sosem dół i górę bułki.
musztarda dijon | 4 łyżeczki |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżeczki |
majonez | 6 łyżeczek |
liscie selera naciowego | 2 sztuki |
sok z cytryny | 0.5 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: