Składniki:
grzyby mun | 4 szt. |
wołowina pieczeniowa | 10 dkg. |
cebula | 1 szt. |
seler naciowy | 25 dkg. |
czosnek | 1 ząbek |
imbir | 1 cm. |
oliwa | 4 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
sherry | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
papryka | po 1/2 szt. |
grzyby mun | 4 szt. |
wołowina pieczeniowa | 10 dkg. |
cebula | 1 szt. |
seler naciowy | 25 dkg. |
czosnek | 1 ząbek |
imbir | 1 cm. |
oliwa | 4 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
sherry | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
papryka | po 1/2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: