Składniki:
zakwas | 60g żytni |
woda | 300 g |
mąka żytnia | 150g żurkowa |
woda | 250 g |
mąka pszenna | 450g typ650 |
mąka żytnia | 80g żurkowa |
otręby pszenne | 20g |
sól | 10 g |
miód | 1 łyżka |
pestki dyni | 0,5szklanki + garść do posypania |
zakwas | 60g żytni |
woda | 300 g |
mąka żytnia | 150g żurkowa |
woda | 250 g |
mąka pszenna | 450g typ650 |
mąka żytnia | 80g żurkowa |
otręby pszenne | 20g |
sól | 10 g |
miód | 1 łyżka |
pestki dyni | 0,5szklanki + garść do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: