Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera naciowego

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 4 łodygi
chrzan śmietankowy 1 łyżeczka
majonez tradycyjny 1 łyżka
serek homogenizowany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera naciowego

Łodygi selera umyć, pozbawić włókien i pokroić w kostkę. Dodać serek homogenizowany waniliowy Danio oraz pozostałe składniki i wymieszać razem, ewentualnie doprawić szczyptą soli, pieprzu i cukru lub odrobiną miodu, ja już nie doprawiałam.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 02.03.2014 22:14
super pomysł !!!!
gusia1000 01.03.2014 20:17
Smaczna surówka.
Katarzyna59 27.02.2014 10:36
pyszna surówka
Grazyna0211 24.02.2014 10:31
świetna surówka
Christopher 15.02.2014 20:28
Lubię wanilię,jestem za.
Przepisy Joanny 15.02.2014 13:10
ta surówka idealnie pasuje do kąsków z kurczaka
Anna169Hosz 15.02.2014 12:29
Ślicznie się prezentuje.
patryska76 15.02.2014 11:27
Smaczna surówka ;-)
Megg 15.02.2014 11:18
bardzo smaczna suróweczka
norweska20 15.02.2014 11:15
fajna do obiadu
gosia56 15.02.2014 11:11
na pewno pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak