Składniki:
masło klarowane | 2 łyżki |
ryż | 1 szklanka basmati |
curry | 1/2 łyżeczki |
kurkuma | 1/2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka naturalnej |
chili | 1 papryczka (opcjonalnie) |
woda | 2 szkl niecałe |
fasolka szaragowa | 200 g |
masło klarowane | 2 łyżki |
ryż | 1 szklanka basmati |
curry | 1/2 łyżeczki |
kurkuma | 1/2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka naturalnej |
chili | 1 papryczka (opcjonalnie) |
woda | 2 szkl niecałe |
fasolka szaragowa | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: