Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 |
papryka czerwona | 1 |
ser żółty | 20 dag |
jaja | 2 |
mąka pszenna | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
pierś z kurczaka podwójna | 1 |
papryka czerwona | 1 |
ser żółty | 20 dag |
jaja | 2 |
mąka pszenna | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: