Składniki:
polędwica wieprzowa | 500 g |
sól | |
pieprz | |
pieprz ziołowy XXL | |
Bazylia suszona Prymat | |
tymianek | |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
dżem | 1/2 szklanki |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
polędwica wieprzowa | 500 g |
sól | |
pieprz | |
pieprz ziołowy XXL | |
Bazylia suszona Prymat | |
tymianek | |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
dżem | 1/2 szklanki |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: