Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z tuńczykiem i soczewicą zieloną
Na talerzach rozkładamy spaghetti, polewamy sosem i posypujemy startym na tarce o grubych oczkach serem żółtym.
makaron spaghetti | 400 g |
cebula | |
koncentrat pomidorowy | 160 g |
soczewica zielona | 1/2 szkl |
tuńczyk w sosie własnym | puszka |
gorąca woda | 1 1/3 szkl |
sól | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
lubczyk | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: