Przepis i sposób przygotowania na: Kakaowe ciasto z kaszy manny z rodzynkami i skórką pomarańczową
Na dość dużej basze rozkładamy połowę ciastek. W garnku rozpuszczamy margarynę z cukrami, następnie wlewamy mleko i całość zagotowujemy. Do dotującego wsypujemy stopniowo kaszę mannę i mieszamy dokładnie trzepaczką, następnie dosypujemy kakao i wszystko gotujemy około 3 minuty cały czas mieszając. Zdejmujemy z ognia, od razu dodajemy rodzynki i skórkę, dokładnie mieszamy i wykładamy na rozłożone ciastka. Gorące przykrywamy pozostałymi ciastkami i przykładamy czymś cięższym z góry (np. drewnianą deską do krojenia) by herbatniki połączyły się z masą, pozostawiamy do przestygnięcia. Do miseczki wsypujemy cukier puder, wciskamy sok z cytryny i dokładnie mieszamy. Dodajemy skórkę z cytryny, jeszcze raz mieszamy i lukrujemy przestudzone ciasto.