Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z fetą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka mała
rzodkiewka 1 pęczek
ogórek zielony 1 sztuka
koperek 0,5 pęczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
olej rzepakowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z fetą

Kapustę poszatkować. Ser feta pokroić w kostkę. Rzodkiewkę umyć i pokroić w kostkę. Ogórka umyć, obrać i pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Warzywa przełożyć do miski, posypać solą, pieprzem, skropić olejem i wymieszać. Schłodzić i podawać do obiadu lub na grilla do kiełbaski lub innego mięska.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DorotaZ 03.04.2014 18:44
Smaczna, zdrowa i błyskawiczna sałatka:)
Melania 03.04.2014 18:19
Mniam :) Pysznie wygląda :) Uwielbiam sałatki z fetą :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak