Przepis i sposób przygotowania na: Gicz wołowa z warzywami.
Kroki postępowania
Pieczenie w tak niskiej temperaturze sprawi, ze mięso będzie bardzo soczyste i smaczne.
pręga wołowa |
rozmaryn świeży | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
sos sojowy jasny | 1 łyżka |
sos chili | 0,5 łyżeczki |
bulion drobiowy | 200 ml |
seler naciowy | 2 szt |
por (biała część) | 2 szt |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 10 dag |
marchew | 3 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
oliwa | 2 łyżki |
bulion warzywny | 125 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: