Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa jajeczno pomidorowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 szt
serek kanapkowy biały 1 szt
śmietana 18 proc 2 łyżki
przecier pomidorowy 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat
Papryka słodka mielona Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa jajeczno pomidorowa

Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy je i ścieramy na tarce duże oczka. Do startych jajek dodajemy serek śniadaniowy kanapkowy i wszystko lekko mieszamy. dodajemy śmietanę i majonez- mieszamy. Następnie dodajemy przecier pomidorowy. Doprawiamy do smaku sola , pieprzem i papryką słodką . Wszystko razem mieszamy i chłodzimy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

studentkagotuje 22.07.2014 18:44
mm, lubię to :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak