Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety w sosie żurawinowo-chrzanowym.
Kroki postępowania
Żurawinę
mięso wieprzowe | 50 dag |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 4 szt |
jajko | 1 szt |
śmietana 18 proc | 1 lyżka |
żurawina | 5 dag |
natka pietruszki | 0,5 pęczek |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
pieprz | |
olej do smażenia |
konfitura żurawinowa | 6 łyżek |
żurawina | 3 łyżki |
Chrzan śmietankowy Smak | 4 łyżki |
śmietana kremówka | 100 ml |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: