Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z pomarańczą w składzie, czyli sernik na zimno :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki | 200 g |
masło | 100 g |
twaróg | 500 g |
śmietana 30% | 200 ml |
cukier puder | 1/2 szklanki |
cukier wanilinowy | 2 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
pomarańcza | 4 szt |
woda | 3 łyżki |
alkohol | 50 ml |
sok z pomarańczy | 30 ml |
cukier | 3 łyżki |
sok z pomarańczy | 250 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
alkohol | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: