Przepis i sposób przygotowania na: Farfalle z mięsem i nie tylko, czyli dość pożywna zapiekanka :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
łopatka wieprzowa | 700 g |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 3 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
woda | 300 ml |
śmietana 18 proc | 200 ml |
bazylia świeża | 4 gałązki |
serek topiony | 1 szt |
makaron kokardki | 350 g |
żółty ser starty | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: