Składniki:
kiełbasa podwawelska | 1 |
cebula | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
ziele angielskie | 3 szt |
sól | |
woda | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
tabasco | kilka kropli |
kiełbasa podwawelska | 1 |
cebula | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
ziele angielskie | 3 szt |
sól | |
woda | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
tabasco | kilka kropli |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: