Przepis i sposób przygotowania na: Ryż trzy kolory z gulaszem drobiowym
Kroki postępowania
Cebulę obieram i kroję w kostkę.
ryż czarny | 1 woreczek |
ryż brązowy | 1 woreczek |
ryż | 1 woreczek |
cebula biała | 2 sztuki |
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
pieczarki | 20 dkg |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
sos pomidorowy | 1 i 1/2 szklanki |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
koperek | 5 gałazek |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 5 łyżek |
olej rzepakowy | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: