Przepis i sposób przygotowania na: naleśniki z farszem ruskim
Kroki postępowania
ser biały i pleśniowy przeciskamy przez praskę
mąka pszenna | 1 szklanka |
mleko 2% | 1/2 szklanki |
woda gazowana | 1/2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
olej | 4 łyżki |
sól | 1 szczypta |
ser biały | 500 gram |
ser pleśniowy niebieski | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczytpa |
słonina | 150 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: