Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana karkówka
Kroki postępowania
Mięso schładzam w lodówce dwie godziny. Następnie na środku rozłożonego mięsa wykładam namoczone w wodzie wędzone śliwki, paseczki ogórka kiszonego i słoniny.
karkówka wieprzowa | pół kg |
ząbek czosnku | 3 ząbki |
śliwki wędzone | 10 szt |
ogórek kiszony | 2 szt |
słonina | 15 dag |
musztarda | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: