Przepis i sposób przygotowania na: Rożki drożdżowe z budyniem
Kroki postępowania
Jeżeli jest wolne dodajemy jeszcze trochę mąki.
POLECAM !!!!!
mąka | 50 dkg |
jajko | 3 szt |
mleko | 250 ml |
cukier | 3 łyżki |
drożdże | 5 dkg |
masło | 10 dkg |
sól | 1 szczypta |
budyń | 1 szt |
mleko | 500 ml |
cukier | 3 łyżki |
rodzynki | 5 dkg |
masło | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
mąka | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: