Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek pieczony

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebule 2
Sól ziołowa jodowana Prymat
Pieprz kolorowy Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek pieczony

Boczek dokładnie myjemy i dobrze osuszamy.
Przyprawiamy solą ziołową i świeżo zmielonym pieprzem.
Wkładamy do naczynia żaroodpornego, obkładamy ćwiartkami cebuli.
Pieczemy ok 1 godz w temp 190 st.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidzia 19.05.2014 06:57
I tak pięknie wygląda.
Edith85 18.05.2014 18:08
Z przepisu zniknął boczek surowy - 1 kg :/
Edith85 18.05.2014 18:08
Z przepisu zniknął boczek surowy - 1 kg :/

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak