Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
marchewka 1-2 szt
jabłko 1 szt
cebula 1 szt
natka pietruszki 0,5 łyżeczki
koperek 0,5 łyżeczki
przyprawy
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Marchewkę i jabłko obrać, opłukać i zetrzeć na tarce. Kapustę kiszoną poszatkować wg. uznania (jeśli jest za kwaśna można ją opłukać). Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę.
Wszystkie składniki mieszamy w misce i przyprawiamy do smaku. Skrapiamy surówkę olejem i dodajemy natkę pietruszki i posiekany koperek.
Smacznego:))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak