Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem

4.0
(30)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchewka 2 szt
natka pietruszki 0,5 łyżeczki
koperek 0,5 łyżeczki
majonez 2-3 łyżki
jabłko 1 szt
Pieprz czarny mielony Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem

Kapustę pekińską opłukać, pokroić wg. uznania. Marchewkę oraz jabłko obrać i opłukać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. wszystkie składniki wymieszać w misce doprawić solą i pieprzem dodać majonez, oraz natkę pietruszki i posiekany koperek, wymieszać.
Smacznego:))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.06.2014 14:48
smaczny dodatek do obiadu
misia53 04.06.2014 13:11
lubię taką ,chociaż unikam majonezu
pestka 04.06.2014 11:58
pyszna surówka do obiadu
halinah 04.06.2014 10:37
apetyczna :)
Sylwia26 04.06.2014 10:04
apetycznie wygląda
pajbek 04.06.2014 09:43
Taką lubię :-)
Mira85 04.06.2014 09:19
świetny przepis
Konczi 04.06.2014 09:04
pyszna jest :) wygląda super !
dodi 04.06.2014 08:55
lubię bardzo
IlonaAlbertos 04.06.2014 08:55
Wygląda wspaniale.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak