Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z soczewicy zielonej - marchewkowo - mięsny
Kroki postępowania
Po upieczeniu wyjąć pasztet, wystudzić i włożyć do lodówki.
Smacznego:))
soczewica | 2-2,5 szkl |
cebula | 2 szt |
marchewka | 2 szt |
łopatka bez kości | 0,5 kg |
czosnek ząbki | 2 szt |
jajko | 2 szt |
Imbir mielony Prymat | |
Kurkuma mielona Prymat | |
cząber | |
tymianek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
majeranek | |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: