Składniki:
ziemniaki | 60 dag |
cebula | 1 |
oliwa | 2 łyżki |
bulion | 750 ml |
fasolka szparagowa | 20 dag |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
śmietana 30% | 10 dag |
siemię lniane | 1 łyżka |
szynka | 2 plasterki |
ziemniaki | 60 dag |
cebula | 1 |
oliwa | 2 łyżki |
bulion | 750 ml |
fasolka szparagowa | 20 dag |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
śmietana 30% | 10 dag |
siemię lniane | 1 łyżka |
szynka | 2 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: