Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w cieście francuskim.
Kroki postępowania
Szparagi obrać, obgotować w wodzie z solą i cukrem.
Ułożyć w naczyniu do zapiekania, posmarować roztrzepanym jajkiem, posypać uprażonym czarnym sezamem
szparagi białe | 50 dag |
szynka gotowana | 3 plastry |
mozzarella w bloku | 10 dag |
ciasto francuskie | 0,5 rolki |
sól | |
cukier | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
jajko | 1 szt |
sezam czarny |
ząbek czosnku | 1 szt |
majonez | 1 łyżka |
curry | |
koperek | |
sok z cytryny | |
przyprawa do potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: