Przepis i sposób przygotowania na: Tort urodzinowy wiśniowo - malinowy
Kroki postępowania
Biszkopt przekrawamy na 3 blaty, dolny blat nakładamy owoce, zalewamy tężejącą galaretką i przykrywamy kolejnym blatem.
kompot | 1 l - wiśniowy |
galaretka wiśniowa | 1 szt |
konfitura | malinowa |
kasza manna | 5 łyżki |
mleko | 500 ml |
cukier | 4 łyżki |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 300 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
czekolada gorzka | tabliczka |
masło | 200 g |
Biszkopt | 1 tortowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: