Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kalafiorowa z cukinią i kaszą jaglaną
Kroki postępowania
Na patelni na oliwie zeszklić cebulę, dodać posiekany seler i czosnek. Przesmażyć.
Zupę doprawić do smaku solą morską i białym pieprzem.
kalafior | 1 młody |
cukinia | 1 duza |
seler naciowy | 1 lodyga |
marchew | 2 młode |
ziemniaki młode | 2 szt |
groszek mrożony | 1 garsc |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 zabki |
kasza jaglana | 3 lyzki |
oliwa | 2 lyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: