Składniki:
galaretka brzoskwiniowa | 1 sztuka |
serek homogenizowany | 3 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 3 łyżki |
brzoskwinie w puszce | 1/2 puszki |
biszkopty okrągłe | 8 sztuk |
galaretka brzoskwiniowa | 1 sztuka |
serek homogenizowany | 3 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 3 łyżki |
brzoskwinie w puszce | 1/2 puszki |
biszkopty okrągłe | 8 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: