Przepis i sposób przygotowania na: Jagodzianki
Kroki postępowania
Smacznego :)
mąka pszenna | 500 g |
cukier | 0,5 szklanki |
jajko | 2 sztuka |
margaryna | 1 czubata łyżka |
sól | szczypta |
mleko | 1 szkl |
drożdże | 5 dag |
mąka | 100 g |
margaryna | 50 g |
cukier puder | 50 g |
cukier waniliowy | 1 szt |
jagody | |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier kryształ | 2 łyzki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: