Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane sosem ravigotte

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt.
majonez 1 szklanka
szpinak 35 dag
śmietana 1/3 szklanki
musztarda 1/2 łyżki
cytryna 1/2 szt.
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane sosem ravigotte

Sposób przygotowania:
Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić. Szpinak opłukać, ugotować, odcedzić i przetrzeć przez sito. Szpinak mrożony przysmażyć na wolnym ogniu i odparować. Następnie wymieszać z majonezem i resztą składników. Przyprawić do smaku i podawać na wcześniej przygotowanych jajkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 10.08.2014 07:07
świetnie wyglądają
agnieszka214 09.08.2014 15:45
same pysznossci na przekąske
ice cubes 09.08.2014 14:11
spróbowało by się
cukiereczek 09.08.2014 10:38
brzmi apetycznie
Patriszja
Patriszja 09.08.2014 09:05
super pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak