Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik pod kokosowo - malinową pianką.
Kroki postępowania
Smacznego !
mąka pszenna | 2 szklanki mąka pszenna typ 500 |
kakao | 1 łyżka |
cukier brązowy | 1/2 szklanki |
masło | 200 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
żółtko jajek | 4 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania upieczonego ciasta |
jabłka | 1 kg |
rodzynki | 3 łyżki rodzynek sułtańskich |
cukier puder | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
białko | 4 sztuki |
sól | 1 szczypta |
budyń owocowy | 1 opakowanie budyniu malinowego |
cukier puder | 1 łyżka |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: