Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria ze śmietaną i koperkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki świeże 800 g(gruntowe)
śmietana 12% 3/4 dużego kubka
koperek 1-2 łyżki
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria ze śmietaną i koperkiem

Ogórki obrać ze skórki i pokroić w grubsze plasterki. Pokrojone ogórki przełożyć do miski. Dodać śmietanę i posiekany koperek. Dokładnie wymieszać. Do smaku doprawić solą ziołową. Najlepiej smakuje dobrze schłodzona.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidzia 20.08.2014 14:22
Moja ulubiona.
Pani Domu 20.08.2014 07:21
smaczna mizeria

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak