Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane udka z kurczaka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udko z kurczaka 2 szt
szpinak
ser feta
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane udka z kurczaka

Z udka wyciągamy kości nacinając od wewnętrznej strony. Robimy farsz ze szpinaka i sera fety. Składniki dodajemy wg uznania. Ja lubię jak sera jest dużo. Zamykamy udka wykałaczkami, bądź nitką jak kto woli. Posypujemy udka przyprawą do kurczaka. Nagrzewamy piekarnik do 180st i pieczemy ok 40min.. Polecam!:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DorotaZ 06.09.2014 12:58
Pyszny pomysł na obiadek:)
ONY_za_kare 05.09.2014 12:50
pycha udka
Adam/ZUB3R 31.08.2014 18:57
wygląda smacznie
Aleksandra/Olcia 31.08.2014 18:05
smaczny domowy obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak