Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak z kaszą jaglaną
Kapustę pekińską poszatkowałam. Włożyłam do garnka, wsypałam kaszę jaglaną i gotowałam aż kasza i kapusta były miękkie.
Doprawiłam przecierem pomidorowym (miałam swojski).
Smacznego :)
udka z kurczaka | 2 szt |
kapusta pekińska | 1 średnia |
przecier pomidorowy | 2-3 łyżki |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 mała |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kasza jaglana | około 0,5 szkl |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: