Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
cukier | 1/2 kg |
olej | 2/3 szklanki |
ocet | 1/2 szklanki |
przecier pomidorowy | 3 słoiczki |
kostka rosołowa | 3 szt |
czosnek | 4-5 ząbków |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 1 łyżka |
chili | 2 łyżeczki |
papryka czerwona | 3 kg |
cukier | 1/2 kg |
olej | 2/3 szklanki |
ocet | 1/2 szklanki |
przecier pomidorowy | 3 słoiczki |
kostka rosołowa | 3 szt |
czosnek | 4-5 ząbków |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 1 łyżka |
chili | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: