Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapkowa pasta z tuńczyka z jabłkiem

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
serek kanapkowy biały 150 g
jaja 3 szt
ogórek konserwowy 1 szt
cebula 0,5 szt
jabłko 0,5 szt
majonez 1 szt
natka pietruszki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapkowa pasta z tuńczyka z jabłkiem


Tuńczyka osączyć dokładnie z zalewy, wrzucić do miski. Dodać serek kanapkowy (o smaku śmietankowym). Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kosteczkę. Ogórka pokroić drobniutko, tak samo cebulę i jabłko. Dodać składniki do miski, wymieszać. Dodać majonez, doprawić solą i pieprzem do smaku, nałożyć do miseczki i schłodzić. Przed podaniem posypać natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 08.09.2014 18:24
bardzo oryginalna pasta, na pewno smaczna
adelajda 08.09.2014 18:13
dobra pasta
mysza75 08.09.2014 11:48
jaka fajna pasta na bułeczkę
fotoviderek 08.09.2014 07:27
Ciekawe połączenie smaków :)
asiczekz 07.09.2014 23:29
fajny przepisik, wędliny już bokiem wychodzą a to coś innego
Granita 07.09.2014 22:39
taka pasta to świetna omasta do codziennych kanapek
Pietruszka 07.09.2014 22:30
fajna pasta
Alex_M 07.09.2014 22:20
majonez - 1 łyżka ;) przepraszam za pomyłkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak