Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z papryki i kiełbasy
Leczo z papryki, z kiełbasą i pomidorami. W tym przepisie nie ma cukinii :) Leczo ma intensywnie paprykowy smak, który świetnie łączy się ze smakiem kiełbasy i pomidorów.
Leczo z papryki
papryka czerwona | 3 sztuki |
papryka żółta | 3 sztuki |
cebula zielona | 2 sztuki |
pomidor | 3 sztuki |
Sól morska jodowana gruboziarnista Prymat | 1 szczypta |
przyprawa KUCHAREK | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
kiełbasa cienka | 450 gramów |
olej | do smażenia |
bazylia świeża | kilka liści |
Leczo z papryki, z kiełbasą i pomidorami. W tym przepisie nie ma cukinii :) Leczo ma intensywnie paprykowy smak, który świetnie łączy się ze smakiem kiełbasy i pomidorów.
Leczo z papryki, leczo z cukinii czy leczo z grzybów leśnych - przepisów na leczo jest wiele. Zobacz więcej przepisów na tę pyszną potrawę:
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: