Składniki:
serek homogenizowany | 800 g |
jeżyny | 350 g+ do dekoracji |
cukier puder | 1/2 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
galaretka truskawkowa | 1 szt |
biszkopty okrągłe | do wyłożenia formy |
serek homogenizowany | 800 g |
jeżyny | 350 g+ do dekoracji |
cukier puder | 1/2 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
galaretka truskawkowa | 1 szt |
biszkopty okrągłe | do wyłożenia formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: